Трансформирай тялото си!

Изгради стегнато атлетично тяло,

с което да се чувстваш уверен

с простия ми 4-стъпков процес

(Подходящо за жени и мъже)

Митко Казаков

Консултант по спортно хранене и физическа активност

Ако искаш да изградиш едно по-стегнато и атлетично тяло, с което да се чувстваш уверен/а, продължавай да четеш, защото това може да е пробивът, който търсиш!

В момента имаш възможността най-накрая да изгориш нежеланите мазнини и да изградиш атлетичното тяло, което искаш – дори да си пробвал неуспешно в миналото.

Това е твоят шанс да придобиеш пълна увереност в диетата и тренировките си – изграждайки една по-изваяна физика.

Няма повече да си блъскаш главата в стената, чудейки се какво правиш грешно, разчитайки на чувства и предположения.

Вместо това, ще знаеш ТОЧНО какво да правиш, за да влезеш в най-добрата си форма някога – което ще трансформира всички сфери на живота ти.

Дръзко твърдение, знам

Та… защо е добре внимателно да прочетеш това, което ще споделя с теб в следващите редове?

Както вероятно вече знаеш щом си тук, името ми е Митко Казаков и съм консултант по спортно хранене и физическа активност.

Но това не е толкова важно.

По-важното е, че изучавам принципите на правилното хранене и тренировките от над 10 години, а през последните 4 години помагам на хора като теб да влязат във форма трайно, да подобрят здравето си и да изградят едно атлетично тяло, с което да се чувстват уверени.

Ето какво съм научил: трансформирайки тялото си, ще трансформираш и всяка друга сфера на живота си към по-добро.

Всеки, който успешно е направил прехода от “извън форма” до “във форма”, ще потвърди този факт.

Не само ще се чувстваш по-добре…

 • Здравето, мобилността и силата ти ще се подобрят, а и вече няма да се притесняваш как изглеждаш на плажа
 • Хората ще се отнасят с теб по-добре и ще те уважават повече (а и ще получаваш видимо повече внимание от противоположния пол).
 • Ще функционираш по-добре, ще имаш повече енергия и ще станеш по-продуктивен, което ще ти помогне да напреднеш в работата или бизнеса си
 • Ще имаш положително влияние върху децата си - ти си техния модел на подражание и те взимат повечето си хранителни и тренировъчни навици директно от теб
 • Ще сложиш край на нездравословните навици завинаги и ще започнеш да даваш на тялото си горивото, от което то има нужда, за да функционира гладко и безпроблемно
 • Ще намалиш риска си от сърдечносъдови заболявания, кръвното си налягане и риска от рак, за да можеш да си до семейството и децата си дълги години

И не на последно място, в процеса на изграждане на по-атлетично тяло, също така ще спечелиш и собственото си уважение – а това е ключът към изграждането на истинска увереност и вътрешно удовлетворение.

Животът ти ще се подобри… физически, психически и духовно.

Точно това искам да ти помогна да направиш в програмата ми!

Програмата е водена лично от мен и в нея помагам на клиентите си да влязат в най-добрата си форма някога чрез прост 4-стъпков процес, до който съм достигнал след много експерименти, работа с клиенти и изучаване на принципите на храненето и тренировките.

В момента търся още няколко подходящи участници – мъже и жени, които искат да трансформират хранителните и тренировъчните си навици, и да изградят едно по-стегнато и атлетично тяло, с което да се чувстват уверени.

Ето защо, докато все още има свободни места в програмата, искам да те поканя да се запишеш за безплатно обаждане АКО отговаряш на критериите по-долу.

Ето за кого е подходящо...

 • Жени и мъже над 25-годишна възраст, които искат да изгорят ненужните мазнини, да влязат във форма и да изградят по-атлетично тяло
 • Хора без опит, както и хора, които са пробвали различни популярни диети и тренировки в миналото, но или не са постигнали трайни резултати, или имат нужда от помощ да достигнат следващото ниво
 • Хора, които имат възможност и готовност да инвестират известно време, пари и усилия в трансформацията на тялото си

А ето за кого НЕ е подходящо...

 • Хора, които не са готови да предпиемат действия, за да видят реални резултати
 • Всеки, който не е сериозен относно целта си да изгради по-стегнато и атлетично тяло, и да се чувства пълен с енергия
 • Възможно е да не мога да ти помогна с храненето ти ако имаш съществуващи здравословни проблеми или хранителни разстройства - не съм лекар и не мога да ти помогна със здравословни проблеми

Ако отговаряш на критериите, ето какво следва да направиш сега

Натисни бутона за насрочване и ще бъдеш отведен на страница, където да насрочиш час за разговор.

Обаждането е с продължителност ~25 минути.

Ще говориш лично с мен, и ще ти помогна да идентифицираш какво ти пречи да изградиш стегнатото атлетично тяло, което искаш – и какво е нужно да направиш, за да започнеш да виждаш прогрес възможно най-скоро.

Може би се чудиш защо обаждането е безплатно...

За мен е много важно да знам, че програмата е подходяща за теб, защото искам ВСИЧКИ мои клиенти да имат резултати.

А истината е, че има хора на които не мога да помогна, и ако конкретният случай се окаже такъв, ще съм директен и ще те насоча към друга алтернатива.

Целя да работя единствено с хора, които са подходящи за програмата, и за които съм сигурен, че ще постигнат добри резултати.

Ето защо, ако си заинтересован и отговаряш на критериите, можеш да натиснеш бутона за насрочване, за да продължиш към следващата страница, където да попълниш кратката форма и да насрочиш час за разговор.

Формата ми помага да определя:

1. Че мога да ти помогна и че аз съм най-подходящият човек, който да ти помогне да постигнеш резултатите, които искаш.
2. Че си готов да поемеш ангажимента да положиш нужните усилия за постигане на резултати.

По време на разговора ще дискутираме сегашната ти ситуация, целите ти, както и следващите стъпки, които ще трябва да предприемеш, за да изградиш тялото, което искаш.

В края на сесията ще се случи 1 от 2 неща.

Ако програмата е подходяща за теб, ще ти отправя покана да се присъединиш като един от моите клиенти и да работим заедно, за да те вкараме в най-добрата ти форма някога.

Ако програмата НЕ е подходяща, това също е напълно ок и няма лоши чувства или задължения.

И в двата случая ще получиш безценна сесия и ще си тръгнеш с новооткрита яснота относно това какво те възпрепятства да постигнеш резултатите, които искаш.

Вероятно това ще бъдат най-ценните 25 минути, които ще инвестираш в здравето и физическата си форма тази година.

Така че продължи напред и насрочи своето обаждане сега, и нека видим дали програмата е подходяща за теб!

 • Имай предвид, че местата са ограничени

В денонощието има само 24 часа, а искам да съм сигурен, че ВСИЧКИ мои клиенти получават оптимални резултати, затова работя с ограничен брой хора.

Ако местата се запълнят, а желаеш да се присъединиш, ще се наложи да влезеш в списъка с чакащи.

Ето защо, ако си сериозен относно изграждането на по-стегнато и атлетично тяло, и относно трансформирането на всяка сфера на живота ти към по-добро, ти препоръчвам да действаш сега!

Искаш ли да бъдеш следващата успешна трансформация?

"Без Митко несъмнено нямаше да стигна толкова далеч. Щях да съм се предал и да съм се върнал към старите си навици на дисбаланс."

Това е твоят шанс да влезеш във форма и да изградиш атлетично тяло, с което да можеш да се гордееш!

Запази своето обаждане сега!

Ако до сега си отлагал влизането във форма, ТОВА е твоят шанс да прекратиш този цикъл на отлагане и да НАКАРАШ промяната да се случи.

Изграждането на по-стегнато и атлетично тяло ще ти помогне да придобиеш увереност и ще трансформира всички сфери на живота ти към по-добро.

Отново, местата са ограничени, така че ако си сериозен относно влизането във форма и значителното подобряване на живота си, ти препоръчвам да действаш сега!

This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

© Copyright – MitKazakov.com. All Rights Reserved. | Privacy Policy | Terms of Service