— Фитнес Акселераторът —

Изгради стегнато атлетично тяло,

с което да се чувстваш уверен

с мен в твоя ъгъл

(Подходящо за жени и мъже)

Митко Казаков

Консултант по спортно хранене и физическа активност

Ако искаш да изградиш по-стегнато и атлетично тяло, с което да се чувстваш уверен, продължавай да четеш, защото това може да е пробива, който търсиш.

В момента имаш възможността най-накрая да изградиш атлетичното тяло, което искаш – дори да си пробвал неуспешно в миналото.

Това е твоят шанс да придобиеш пълна увереност в диетата и тренировките си, и да изгориш упоритите мазнини – изграждайки една по-изваяна физика.

Няма повече да си блъскаш главата в стената, чудейки се какво правиш грешно, разчитайки на чувства и предположения.

Вместо това, ще знаеш ТОЧНО какво да правиш, за да влезеш в най-добрата си форма някога – което ще трансформира всички сфери на живота ти.

Дръзко твърдение, знам

Та… кой съм аз да правя такива изказвания? И защо е добре внимателно да прочетеш това, което ще споделя с теб в следващите редове?

Както вероятно вече знаеш, името ми е Митко Казаков и съм консултант по спортно хранене и физическа активност.

Но това не е толкова важно.

По-важното е, че изучавам принципите на правилното хранене и тренировките от 10 години, а през последните 3 години помагам на хора като теб да изгорят нежеланите мазнини трайно и да изградят по-атлетично тяло, с което да се чувстват уверени.

Ето какво съм научил: трансформирайки тялото си, ще трансформираш всяка друга сфера на живота си към по-добро.

Всеки, който успешно е направил прехода от “извън форма” до “във форма”, ще потвърди този факт.

Не само ще се чувстваш и функционираш по-добре…

Хората ще се отнасят с теб по-добре и ще те уважават повече, а и ще получаваш видимо повече внимание от противоположния пол.

(Научното наименование на този феномен е “eфект на ореола”.)

Най-важното е, че в процеса на изграждане на по-атлетично тяло, също така ще спечелиш СОБСТВЕНОТО си уважение – а това е ключът към изграждането на истинска увереност и вътрешно удовлетворение.

Животът ти ще се подобри… физически, психически и духовно.

Точно това искам да ти помогна да направиш във Фитнес Акселератора!

Фитнес Акселераторът е онлайн коучинг програма водена от мен, в която помагам на клиентите си да влязат в най-добрата си форма някога чрез 5-стъпковия процес, до който съм достигнал след дългогодишно изучаване на принципите на храненето и тренировките, и след много експерименти.

В момента търся още няколко от “перфектните” ми клиенти – амбициозни мъже и жени, които искат да трансформират хранителните и тренировъчните си навици, и да изградят едно по-стегнато и атлетично тяло, с което да се чувстват уверени.

Ето защо, за ограничен период от време искам да те поканя да се запишеш за безплатна онлайн сесия АКО отговаряш на критериите по-долу.

Ето за кого е подходящо...

  • Мъже и жени над 25-годишна възраст, които искат да се отърват от упоритите мазнини и да изградят по-атлетична физика
  • Хора, които са пробвали различни популярни диети и тренировки в миналото, но не са постигнали трайни резултати, така че са готови да надраснат желанието за "лесния начин" (който не съществува) и да вложат нужните усилия, за да трансформират хранителните и тренировъчните си навици - и живота си
  • Хора, които имат възможност и готовност да инвестират време, пари и усилия в трансформацията на тялото и живота си

А ето за кого НЕ е подходящо...

  • Хора, които са мързеливи и винаги си търсят оправдание
  • Хора, които са заседнали в режим "събиране на информация" и не са готови да предпиемат продължителни действия, за да видят реални резултати
  • Всеки, който не е сериозен относно целта си да изгори мазнините, да изгради по-стегнато и атлетично тяло, и да се чувства пълен с енергия
  • Възможно е да не мога да ти помогна ако имаш съществуващи здравословни проблеми или хранителни разстройства - не съм доктор и не мога да ти помогна със здравословни проблеми

Ако отговаряш на критериите, ето какво следва да направиш сега...

Натисни бутона за записване и ще бъдеш отведен на страница, където да насрочиш час за безплатната си онлайн сесия.

Онлайн сесията е с продължителност ~30 минути и се провежда в Google Meet (ще получиш линк за свързване след като я насрочиш).

Ще говориш лично с мен, и ще ти помогна да идентифицираш какво ти пречи да постигнеш резултатите които искаш – и какво е нужно да правиш, за да започнеш да виждаш прогрес възможно най-скоро.

Може би се чудиш защо сесията е безплатна.

Много е важно за мен да знам, че програмата е подходяща за теб, защото искам ВСИЧКИ мои клиенти да имат резултати.

А истината е, че има хора на които не мога да помогна, и ако конкретният случай се окаже такъв, ще съм директен и ще те насоча към друга алтернатива.

Целя да работя единствено с хора, които са подходящи за Фитнес Акселератора, и за които съм сигурен, че ще постигнат добри резултати.

Ето защо, ако си заинтересован и отговаряш на критериите, можеш да натиснеш бутона за записване, за да продължиш към следващата страница, където да попълниш кратката форма и да насрочиш час за безплатната си сесия.

Формата ми помага да определя:

1. Че мога да ти помогна и че аз съм най-подходящия човек, който да ти помогне да постигнеш резултатите, които искаш.
2. Че си готов да поемеш ангажимента да положиш нужните усилия за постигане на резултати.

Също така, ще бъдеш приканен да насрочиш час за провеждане на сесията.

По време на сесията, ще дискутираме сегашната ти ситуация, целите ти, както и следващите стъпки, които ще трябва да предприемеш, за да изградиш тялото, което искаш.

В края на сесията ще се случи 1 от 2 неща.

Ако програмата е подходяща за теб, ще ти отправя покана да се присъединиш като един от моите клиенти и да работим заедно, за да те вкараме в най-добрата ти форма някога.

Ако НЕ е подходяща, това също е напълно ок и няма лоши чувства или задължения.

И в двата случая ще получиш безценна сесия и ще си тръгнеш с новооткрита яснота относно това какво те възпрепятства да постигнеш резултатите, които искаш.

Вероятно това ще бъдат най-ценните 30 минути, които ще инвестираш в здравето и физическата си форма тази година.

Така че продължи напред и насрочи своята безплатна онлайн сесия сега, и нека видим дали програмата е подходяща за теб!

  • Имай предвид, че местата са ограничени

В денонощието има само 24 часа, а искам да съм сигурен, че ВСИЧКИ мои клиенти получават резултати, затова работя с ограничен брой хора.

Ако местата се запълнят, а желаеш да се присъединиш, ще се наложи да влезеш в списъка с чакащи.

Ето защо, ако си сериозен относно изграждането на по-стегнато и атлетично тяло, и относно трансформирането на всяка сфера на живота ти към по-добро, ти препоръчвам да действаш сега!

Искаш ли да бъдеш следващата успешна трансформация?

До скоро работех само с клиенти от чужбина на английски език. А в момента работя и с клиенти от България!

Запази безплатната си сесия днес!

Ако до сега си отлагал влизането във форма, ТОВА е твоят шанс да прекратиш този цикъл на отлагане и да НАКАРАШ промяната да се случи.

Изграждането на по-стегнато и атлетично тяло ще ти помогне да придобиеш увереност и ще трансформира всички сфери на живота ти към по-добро.

Отново, местата са ограничени, така че ако си сериозен относно влизането във форма и значителното подобряване на живота си, ти препоръчвам да действаш сега!

This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

© Copyright – MitKazakov.com. All Rights Reserved. | Privacy Policy | Terms of Service